Om mig

Woment drivs av mig, Frida Stierna. Jag är 30 år och bor i Oskarshamn tillsammans med min sambo och våra döttrar Signe och Sally. Jag driver även recyclingföretaget Aina May sedan april 2018 och det var genom den resan som idén till Woment föddes.

Jag har alltid varit intresserad av andra människor och inspireras av dem. När jag själv påbörjade min entreprenörsresa träffade jag flera människor på vägen som var likasinnade. Drivna, modiga, kreativa och smarta kvinnor som arbetade hårt för att uppnå sina drömmar. Men jag tror inte det tar slut där, jag tror att det finns så många fler drivna kvinnor som bara inte har tagit steget ännu. Intresset för andra människor samt tron på att det finns så många fler fantastiska kvinnor fick mig att vilja starta Woment. Tillsammans med både små och stora kvinnliga företagare, bloggare och kvinnor som har sitt namn som sitt varumärke ska vi inspirera fler till att vilja starta företag. Jag vill se fler kvinnor som når sina drömmar och att fler ska få modet att ta den där idén, som jag tror många går och bär på, och göra verklighet av den.

Woment lyfter även fram mammor som driver företag. Många tror att det inte går att driva företag för att det finns barn med i bilden, men det gör det. Flera av kvinnorna som berättar sin story har barn och det kommer ni att få läsa om i alla inspirerande storys.

Varma hälsningar

Frida Stierna,
Grundare Woment

 

Hårstyling sponsrad av Tipp Topp
Styling från Eminette